Over ons

Al jaren een bekend gezicht in Flevoland!

Op zoek naar een betrouwbare gevelreiniger?

Onze organisatie bestaat al sinds 1976 en heeft door de jaren heen een gezonde ontwikkeling doorgemaakt. Eerst alleen op gebied van gevelreiniging en dakpan reiniging, maar tegenwoordig ook glasbewassing, ventilatiereiniging en schoorsteenvegen.

In Flevoland zijn wij jarenlang dé specialist in deze klussen en hebben wij een goede reputatie opgebouwd. Uiteraard letten we op de veiligheid van onze medewerkers en werkomgeving, dat kunnen we aantonen met ons VCA-certificaat.

Wij verzorgen werkzaamheden voor: bedrijven, bouwbedrijven, overheidsinstellingen, woningstichtingen, vastgoedondernemingen en particulieren. Onze reinigingsspecialisten staan vandaag voor u klaar om de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden.

Direct bereikbaar voor professioneel advies

Wij opereren sterk regionaal zodat wij tegen scherpe onze tarieven een goede service bieden. Zo rijden er dagelijks meerdere gevelreinigingsspecialisten in Flevoland rond om diverse werkzaamheden uit te voeren.

Reinigen is een vak en moet worden uitgevoerd door specialisten met verstand van zaken. Ons advies: 'Reinig uw gevel, muur of ander bouwwerk alleen als het écht nodig is'. Wij voeren altijd voorafgaand aan de klus een onderzoek uit, geheel kosteloos.

Neem vandaag vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft of direct een afspraak wilt maken. Afhankelijk van de situatie stellen wij graag een gericht advies en/of offerte voor u op.

» Reinigingspecialist in optimaal herstel van gevels & daken!

Laat ons u helpen

Wij zijn meer dan alleen een glas- en gevelreinigingsbedrijf. Wij dragen zorg voor de complete buitenschil van uw woning of bedrijfspand. Wij verstaan onder kwaliteit dat het pand de zorg krijgt die het verdient. Een schoon en fris pand dat is ons doel.

Daarbij gebruiken wij voor gevelreiniging de beste materialen en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Het vakkundig reinigen van de gevel door onze medewerkers zorgt voor een langere levensduur van uw dak en gevels.

Wij staan voor een persoonlijk contact met de opdrachtgever, aanpassing van de dienstverlening in uw planning en bereikbaarheid buiten de normale kantoortijden. Wij zorgen dat u als opdrachtgever er geen omkijken naar heeft.

Team van vaklieden

Meer dan 20 jaar ervaring

Volledig maatwerk mogelijk

Op zoek naar een gevelreiniger in de regio Flevoland?

Dan moet u bij ons zijn! Bel vandaag: